חסימת זמן
התזכורת תישלח לאימייל של המשתמש המחובר.
Google Calendar
סנכרון חד-כיווני מ-Google אל WhenDen. האירועים שלך לא נכתבים או משתנים ב-Google.
פרטיות: אצלך יוצגו שם האירוע, שעות, תיאור ומיקום אם קיימים. חברים והשוואת לוחות יקבלו רק את טווח הזמן כ״לא פנוי״.